Adopt•a•Bot

Open Source RPA

Adopt a Bot is officieel partner van Robocorp. Het Open Source RPA platform voor de ontwikkeling van Software Bots en Virtueel Assistenten. In tegenstelling tot de beperkingen van de meeste (drag & drop) RPA-platforms, maakt deze technologie ons tot 10x efficiënter dan andere RPA implementatie partners met traditionele software. Daarnaast betaalt u alleen voor het gebruik. Dag hoge licentiekosten.

Demo aanvragen? RPA Developer
×

Voordelen van Open Source RPA

Geen hoge licentiekosten

Met het Open Source RPA platform heeft u de beschikking tot een perfect en krachtig platform voor al uw proces analyse, automatisering en Artificial Intelligence.

Automatiseren zonder grenzen

Geen beperkingen van drag and drop RPA. Met Open Source RPA automatiseren wij op alle lagen van applicaties, hierdoor zijn ontwikkelen we snel, robuust en schaalbaar.

Krachtig en veelzijdig

Het platform is gebouwd op het Robot Framework, eenvoudige commandotaal, gebouwd bovenop Python. Hierdoor makkelijk uit te breiden met andere Python-bibliotheken.

Waarom Open Source RPA?

Omdat wij graag werken zonder hoge licentie kosten, maar willen automatiseren met onbegrensde mogelijkheden. Open Source RPA biedt duizenden open source (RPA) ‘keywords’ en ‘libraries’ waarmee we eenvoudig en effectief bedrijfskritieke processen automatiseren. Met onze Cloud oplossing monitoren we alle processen, taken, de prestaties en schalen eenvoudig op of af naar gelang uw behoefte. Inclusief ingebouwde beveiligingsstandaarden en realtime rapportages. Open source RPA kent een minimale start-up periode en is makkelijk schaalbaar.

Demo? Klik hier

Rapid deployment

RPA, zodat mensen geen robots hoeven zijn

Maak gebruik van onze Digitale Medewerkers om repetitieve functies te automatiseren en uw werknemers te bevrijden om hun unieke menselijke waarde te gebruiken. Onze RPA-bots kunnen leren en worden gekloond. Begin kleinschalig, ervaar de voordelen en schaal eenvoudig en controleerbaar op. Met Adopt•a•Bot heeft u snel, codevrij, niet-storend, niet-invasief en gemakkelijk een Digitale Medewerker in huis.

Haal de Robot uit de mens

Zonder hoge licentie kosten automatiseren met onbegrensde mogelijkheden

Automatiseer bedrijfskritieke processen eenvoudig met duizenden open source (RPA) ‘keywords’ en ‘libraries’. Monitor processen, prestaties, schaal eenvoudig op of af, inclusief ingebouwde beveiligingsstandaarden.

Open source RPA kent een minimale start-up periode en is makkelijk schaalbaar.
Met open source RPA zien we veelal een Return on Investments tussen de 2 en 6 maanden en altijd binnen 12 maanden.

Adopt•a•Bot gebruikt Open Source RPA tools om de Bots te bouwen en in te zetten die uw organisatie nodig heeft, in tegenstelling tot de beperkingen van drag & drop-RPA-platforms. In de praktijk zijn onze aanpak en tools 10x efficiënter.

Officieel Partner van Robocorp

Adopt•a•Bot is officieel integratie partner van Robocorp. Robocorp is anders dan de standaard RPA softwareleveranciers. Ze hebben als doel om hun platform zo gebruiksvriendelijk te ontwerpen, zodat de menselijke creativiteit alle ruimte krijgt om te excelleren. Het platform is gebouwd door ontwikkelaars voor ontwikkelaars.

Het platform van Robocorp biedt ons een efficiënte omgeving, waarmee we snel en eenvoudig bots kunnen managen, creëren, monitoren, onderhouden per klant. Omdat het platform krachtig is zijn we in staat om snel een business case, Proof of Concept of ideeën en experimenten te realiseren en te onderbouwen.

Het platform is veelzijdig en efficiënt doordat we eenvoudig reeds ontwikkelde bots kunnen hergebruiken door deze te kopiëren.

50% Potentie

Organisaties laten tot 50% van alle automatiseringskansen onbenut.

100% Inzicht

Bots geven meer inzicht in het proces en leveren waardevolle data.

<12 mnd ROI

Gegarandeerd binnen 12 maanden Return On Investment.

More profit

De handmatige processen beperken al uw bedrijfsresultaten.

Zeg gedag tegen dure, uitvallende traditionele RPA.

Bel ons: +31 (0)85 – 047 08 80


Demo aanvragen? Klik hier


Wij laten graag de mogelijkheden zien met een Demo of Proof of Concept.