Adopt•a•Bot

Uw partner in Open Source RPA

Adopt•a•Bot is gespecialiseerd in Robot Proces Automatisering en dé specialist op het gebied van Open Source RPA in Nederland. Met onze aanpak en ervaring ondersteunen wij succesvol organisaties in het optimaliseren en digitaliseringen van bedrijfsprocessen.

Bots as a Service Veelgestelde vragen
×

Zonder mens, geen techniek

Welkom! mijn naam is Wouter de Witte.

Met mijn ondernemende en creatieve persoonlijkheid heb ik altijd al de wens gehad om voor mezelf een bedrijf te starten en deze uit te bouwen tot een succesvolle organisatie en werkgever.

In 2020 ben ik met enthousiasme en overtuiging mijn uitdaging aangegaan en mijn bedrijf Adopt a Bot gestart. Met Adopt a Bot help ik organisaties, mensen en natuurlijk de Bots om succesvol te zijn in automatisering.

Tijdens mijn ruim 10 jaar ervaring in met name de financiële dienstverlening heb ik veel mogen zien, doen en ontdekken. Zowel op het gebied van medewerkers ontwikkeling, als business development en solutions als het aansturen van een Business Process Outsourcings(BPO) unit.

De rode draad hierin is mijn creativiteit bij business development en het inrichten, optimaliseren en/of overnemen van processen in combinatie met mijn persoonlijke interesse in mens & techniek. Wat zijn de mogelijkheden? Wat willen mensen bereiken? Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Ik inspireer en daag graag hierbij mensen uit tot dialoog. Ik doe dit authentiek en met respect voor de individu en rol. Nieuwe innovaties, ideeën voor verandering moeten nuttig zijn en draagvlak hebben.

Ik vertel en laat graag zien over hoe onze Bots kunnen helpen. Met een pragmatisch en creatieve insteek kijk ik naar optimalisatie vraagstukken. Met als doel om concrete kwalitatieve oplossingen, passend bij het type proces en organisatie, te ontwikkelen. Met minimale impact, kunnen organisaties als snel veel voordeel behalen in capaciteit en continuïteit.

Want of het nu of in de nabije toekomst is, iedere medewerker verdient een Bot!

Onze Visie

Wij geloven dat iedere medewerker een Bot verdient. Omdat wanneer je robotachtige werkzaamheden automatiseert, je meer tijd hebt om het beste uit jezelf en je organisatie te halen.

Onze Missie

Onze missie is om organisaties en mensen in staat te stellen om waarde toe te voegen vanuit hun kennis, ervaring en creativiteit.
Wij creëren tijd door saaie, herhalende, maar vaak kritieke bedrijfsprocessen te automatiseren. Wij zorgen voor waarde toevoeging het de keten. Want creativiteit start met tijd, tijd creëer je met RPA.

Onze Passie

Wij zijn specialist en gepassioneerd in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van Bots.

Veilig en Compliant

RPA Developers gezocht!

Ook slimmer, creatiever en meer waarde toevoegen?

Zijn bovenstaande woorden die bij jou passen? Kom dan bij ons werken! Wij geloven dat mensen niet als Robots hoeven te werken. Zodat mensen creatiever, slimmer en meer waarde kunnen toevoegen. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die net even anders kijken naar processen.

  • Junior RPA developer
  • Senior RPA developer
  • CoE Lead Support
  • CoE Project Support

Demo aanvragen?

voor- en achternaam

50% Potentie

Organisaties laten tot 50% van alle automatiseringskansen onbenut.

100% Inzicht

Bots geven meer inzicht in het proces en leveren waardevolle data.

<12 mnd ROI

Gegarandeerd binnen 12 maanden Return On Investment.

More profit

De handmatige processen beperken al uw bedrijfsresultaten.

Zeg gedag tegen dure, uitvallende traditionele RPA.

Bel ons: +31 (0)85 – 047 08 80


Demo aanvragen? Klik hier


Wij laten graag de mogelijkheden zien met een Demo of Proof of Concept.