Adopt•a•Bot

Virtueel Assistent

Wie wil nou niet een hulp die het saaie werk automatisch in een proces voor je uitvoert? En nooit meer hoeven wachten of een collega al een mutatie heeft doorgevoerd? De virtuele assistent geeft opdracht aan andere Software Bots, die op hun beurt de mutatie geautomatiseerde uitvoeren. Klaar!

Demo? Klik hier RPA developer
×

Virtueel Assistent: Verdubbel het werkplezier

Handson hulp

Medewerkers kunnen eenvoudig communiceren met de Bots met behulp van het dialoogvensters of shortkeys om taken samen uit te voeren. Voer makkelijk kopie en paste taken automatisch uit en beoordeel dossier eigen inzicht.

Volledige controle

Elke medewerker kan zelf eigen shortkeys definiëren en de startcriteria en momenten van geautomatiseerde taken. Koppel de Virtueel assistent met andere Software Bots en achterliggende processen. Behoudt overzicht met overzichtelijke rapportages.

Beter schaalbaar

Een virtueel assistent is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Geen veelvoud aan versiebeheer of onderhoud. Omdat alle assistenten vanuit de centrale cloud worden gecoördineerd.

Elke medewerker verdient een bot (terug)!

Met Virtueel Assistenten ondersteunt u medewerkers in hun dagelijkse processen. Geef tijd terug aan de medewerkers door deeltaken te automatiseren. Elimineer dure kopie en paste handelingen, zonder hele complexe implementaties of work arounds. Deze bots tillen de impact van automatisering naar nieuwe hoogten in de hele onderneming.

Demo? Klik hier

Haal de Robot uit de mens

De voordelen van een Virtueel Assistent

Virtueel Assistenten werken samen met mensen en voeren op commando geautomatiseerde taken uit op het moment dat het nodig is in het werkproces. Daarnaast kan de Virtueel Assistent andere Bots activeren, waarmee opvolgende of parallelle processen van start gaan. De Virtueel Assistent heeft als voordeel dat het een lichte applicatie is, verbonden met Adopt•a•Bot Cloud omgeving en werkt direct op de interface van de medewerker. Zonder zware installaties of complexe infrastructuur.

Veilig en Compliant

Virtueel Assistent: Eenvoudig schaalbaar

De machine van de eindgebruiker heeft alleen de Virtueel Assistant nodig om te worden geïnstalleerd en gekoppeld aan Adopt•a•Bot Cloud. In de Cloud kunt u bepalen welke Virtueel Assistenten beschikbaar zijn voor welke eindgebruiker en welke software Bots kunnen worden geactiveerd vanuit de assistent. Het grote voordeel is dat er geen tientallen omgevingen en applicaties hoeft te worden geïnstalleerd. Alleen de Virtueel Assistant is nodig. Met de centrale omgeving monitoren we gemakkelijk alle assistanten en hoe goed ze functioneren.

Demo aanvragen?

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

50% Potentie

Organisaties laten tot 50% van alle automatiseringskansen onbenut.

100% Inzicht

Bots geven meer inzicht in het proces en leveren waardevolle data.

<12 mnd ROI

Gegarandeerd binnen 12 maanden Return On Investment.

More profit

De handmatige processen beperken al uw bedrijfsresultaten.

Zeg gedag tegen dure, uitvallende traditionele RPA.

Bel ons: +31 (0)85 – 047 08 80


Demo aanvragen? Klik hier


Wij laten graag de mogelijkheden zien met een Demo of Proof of Concept.