Adopt•a•Bot

Onbezorgd het voordeel van RPA

Met Bots as a Service nemen wij alle zorg volledig voor u uit handen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden alle RPA bots voor u. Zo is uw organisatie er van verzekerd dat de processen en Bots goed functioneren en continue worden gemonitord en verbeterd, zonder additionele kosten. U hoeft alleen toe te kijken hoe uw Bots kosten en tijd besparen.

Demo? Klik hier
×

Voordelen van Bots as a Service

U het voordeel, wij de zorg

Met onze service heeft u geen eigen expertise team nodig. Geen inwerkperiodes of recruitment, maar tevreden medewerkers die focussen op uw core business. Met onze all-in service hoeft geen extra investeringen te doen in additionele hardware, software of training van werknemers. Wij bouwen, implementeren en onderhouden de Bots voor u.

Schaalbaar en flexibel

RPA is op zichzelf al schaalbaar, maar groei beperkt zich vaak in kennis en capaciteit. Met Bots as a Service heeft u de beschikbaarheid van ons RPA team. Op uw moment kan u opschalen(of af) in het aantal Bots en zo optimaal rendement halen op uw automatiseringsmogelijkheden.

Persoonlijk en Veilig

We garanderen gecontroleerde, veilige geautomatiseerde processen met Bots die alle activiteiten loggen, altijd inzichtelijk, inclusief documentatie en periodieke rapportages. Adopt•a•Bots zijn veilig, productief en continu beschikbaar. Uw succes en werkplezier is voor ons het belangrijkste uitgangspunt.

Focus op uw Core Business

Met onze Bots as a Service onderhouden en verbeteren we alle RPA Bots voor u. We monitoren continu de activiteiten en resultaten. Zo heeft u de garantie dat uw Bot het werk altijd uitvoert en bij eventuele storingen direct actie wordt ondernomen. Bij tussentijdse grote wijzigingen in het proces of binnen het applicatie landschap, staan we klaar om noodzakelijke aanpassingen door te voeren.

Demo aanvragen

Iedere medewerker verdient een Bot (terug)

Alles veilig binnen uw eigen organisatie

Met Bots as a Service heeft u niet de zorgen, maar wel de voordelen van RPA. Wij nemen de volledige ontwikkeling, het onderhoud en de infrastructuur-benodigdheden voor onze rekening. Bots werken, net zoals uw medewerkers, binnen uw eigen organisatie omgeving. Onze Bots voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en slaan geen verwerkte gegevens op. De bot heeft dezelfde gebruikersrechten als mensen die dezelfde taak uitvoeren. Belangrijk voorwaarden om uw bedrijf kritische processen te borgen we in onze Service Level Agreements (SLA, KPI’s en inclusief BCP(continuïteit).

Haal de Robot uit de mens

Migreer uw RPA naar Adopt•a•Bot

Heeft u RPA al geïmplementeerd? Maar ervaart u ook uitdagingen met uw business case door moeizame opschaling van overige processen, adoptie van herziende werkprocessen of RPA dat continu vaalt door (onverwachte) aanpassingen of onderhoudsmomenten van uw applicaties of in uw processen? Wenst u meer snelheid met automatisering en opschalen van bestaande RPA oplossingen? Maar beperkt zich door een te kort aan capaciteit en gespecialiseerde medewerkers?

Demo aanvragen?

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

50% Potentie

Organisaties laten tot 50% van alle automatiseringskansen onbenut.

100% Inzicht

Bots geven meer inzicht in het proces en leveren waardevolle data.

<12 mnd ROI

Gegarandeerd binnen 12 maanden Return On Investment.

More profit

De handmatige processen beperken al uw bedrijfsresultaten.

Zeg gedag tegen dure, uitvallende traditionele RPA.

Bel ons: +31 (0)85 – 047 08 80


Demo aanvragen? Klik hier


Wij laten graag de mogelijkheden zien met een Demo of Proof of Concept.