Werkwijze

×

Rapid Automation

Automatiseer in weken, niet in maanden

Met onze ervaring en techniek behalen wij stapsgewijs, met minimale impact op de organisatie of infrastructuur, snel en maximaal resultaat. Met ons RPA platform ontwerpen, ontwikkelen en lanceren we sneller en efficiënter, zodat u snel de waarde kunt plukken van uw automatisering. Wij hebben gemiddeld binnen enkele dagen tot ongeveer 6 weken voor de complexere processen een Bot volledig functioneel geïntrigeerd in het doelproces. Dit in tegenstelling tot gemiddelde doorlooptijden van 4 – 8 maanden bij traditionele RPA software trajecten. Wij noemen dit Rapid Automation.

1. Plan
Elke automatiseringsreis start met de inventarisatie voor een positieve business case(ROI binnen 6 maanden). Samen inventariseren we de mogelijkheden van RPA.
2. Build
Na het aanwijzen van het specifieke proces begint de bouwfase. Dit doen wij conform OTAP. Ontwikkeling, Testing, Acceptatie en dan Productie(live).
3. Manage
Wij managen zorgvuldig samen met u de implementatie binnen het bedrijfsproces. Alles gaat stapsgewijs, overzichtelijk en in overleg met de procesmedewerkers.
4. Run
De eerste werkdag van de Bot is aangebroken. Ingewerkt tijdens de testfase zal de Bot zorgvuldig de eerste taken uitvoeren in het proces. Alles volledig inzichtelijk en controleerbaar.
5. Engage
Na livegang van de Bot in het proces is het belangrijk om de adoptie verder te begeleiden, eventueel nog kleine aanpassingen te doen en collega’s te ondersteunen met de nieuwe werkwijze.
6. Measure
Nu de Bot dagelijks uw proces ondersteunt is het van belang dit goed te monitoren. Het zijn immers uw bedrijfskritische processen. Daarom monitoren we continu de activiteiten, resultaten en inzichten van de Bots. Wij delen deze inzichten en Logs in periodieke overzichtelijke rapportages.
7. Support
Met onze Bots as a Service dienstverlening dragen we goede zorg voor de Bots. Zo heeft u de garantie dat uw Bot het werk goed uitvoert en bij eventuele storingen direct actie wordt ondernomen. Bij tussentijdse impactvolle wijzigingen in het proces of binnen het applicatie landschap, zullen we samen met u overleggen welke aanpassingen noodzakelijk zijn voor de Bot.

Demo aanvragen?

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

50% Potentie

Organisaties laten tot 50% van alle automatiseringskansen onbenut.

100% Inzicht

Bots geven meer inzicht in het proces en leveren waardevolle data.

<12 mnd ROI

Gegarandeerd binnen 12 maanden Return On Investment.

More profit

De handmatige processen beperken al uw bedrijfsresultaten.

Zeg gedag tegen dure, uitvallende traditionele RPA.

Bel ons: +31 (0)85 – 047 08 80


Demo aanvragen? Klik hier


Wij laten graag de mogelijkheden zien met een Demo of Proof of Concept.