Adopt•a•Bot

Software Bots

Een software bot functioneert als intelligente 'digitale medewerker' om specifieke taken na te bootsen, te handelen en acteren zoals een medewerker deze taak ook zouden uitvoeren via hun computer scherm. Maar dan sneller en zonder fouten. De toekomst is dat elke afdeling Bots zal hebben werken, nauw samenwerken met medewerkers.

Demo? Klik hier RPA developer
×

De voordelen van Software Bots

90% daling van kosten voor factuurverwerking

De inzet van software bots leidde tot 60% minder doorlooptijd voor de verwerking van diverse factuur stromen. Daarnaast werden hierdoor betalingen sneller voldaan en vermindering van het aantal emails en telefoontjes rondom fouten en herinneringen.

70% minder fouten bij HR onboarding

Medewerkers moesten in drie verschillende systemen worden ingeschreven. Een foutgevoelig overtype proces. Met RPA werd dit proces geautomatiseerd en vanuit 1 scherm en handeling werden medewerkers in de systemen foutloos geregistreerd.

95% minder handmatige handelingen

Door automatisering van orders werden bestellingen dubbel zo snel afgehandeld. Al het handmatige werk bij het aanmaken van verzendlabels, updates in het volgsysteem en de registratie van de klantgegevens in de diverse applicaties is met 95% verminderd.

Adopt•a•Bot Cloud services

Software Bots werken het beste voor uw organisatie realtime vanuit onze Adopt•a•Bot Cloud. Hier distribueren, bewaken en beheren we alle Bots vanuit één handige eigen centrale omgeving. Veilig en makkelijk schaalbaar en zonder complexe aanpassingen in de eigen infrastructuur of bij het zelf hosten. Meer weten?

Bots as a Service

Veilig en Compliant

Software Bots voor krachtige procesoptimalisatie

Software Bots automatiseren kritische bedrijfsprocessen. Ze maken gebruik van intelligente automatisering, waaronder Robotic Process Automation, Optical Character Recognition, Natural Language Processing en andere cognitieve technologieën. Ze werken onafhankelijk of werken samen met Virtueel Assistenten, Chatbots en natuurlijk uw medewerkers. Elke digitale medewerker kan een of meer processen of taken uitvoeren. Ook kunnen ze worden getraind om prioriteit te geven aan specifieke taken of volgorde aanhouden op bepaalde uitzonderingen eerst af te handelen.

Iedere medewerker verdient een Bot terug

Waar zet men Software Bots op in?

Deze bots vinden een perfecte match bij processen waar administratieve handelingen plaatsvinden tussen verschillende software-applicaties of programma’s of het doorgeven van data-gegevens aan meerdere systemen in een keer. RPA is veelal effectief bij alles waarbij veel data-intensief werk nodig is dat herhaaldelijk door specialisten wordt ingevoerd. Maar ook in bij omzettingen, zoals bij organisatie integraties, fusies of outsourcing. Met RPA kan een groot deel van het werk snel en efficiënt worden vervangen.

Haal de Robot uit de mens

RPA, zodat mensen geen robots hoeven zijn

Maak gebruik van Digitale Medewerkers om repetitieve functies te automatiseren en uw werknemers te bevrijden om hun unieke menselijke waarde te gebruiken. Onze RPA-bots kunnen leren en worden gekloond. Begin kleinschalig, ervaar de voordelen en schaal eenvoudig en controleerbaar op. Met Adopt•a•Bot heeft u snel, codevrij, niet-storend, niet-invasief en gemakkelijk een Digitale Medewerker in huis.

Demo aanvragen?

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

50% Potentie

Organisaties laten tot 50% van alle automatiseringskansen onbenut.

100% Inzicht

Bots geven meer inzicht in het proces en leveren waardevolle data.

<12 mnd ROI

Gegarandeerd binnen 12 maanden Return On Investment.

More profit

De handmatige processen beperken al uw bedrijfsresultaten.

Zeg gedag tegen dure, uitvallende traditionele RPA.

Bel ons: +31 (0)85 – 047 08 80


Demo aanvragen? Klik hier


Wij laten graag de mogelijkheden zien met een Demo of Proof of Concept.