RPA Automation

Met Robotic Process Automation (RPA) kunt u vrijwel elke routinematige proces automatiseren die mensen handmatig uitvoeren. Succesvolle automatisering kan tot 75% kosten besparen in vergelijking met handmatig werk.

Demo aanvragen?
×

Voordelen van RPA

Proces optimalisatie

Check Kostenbesparend
Check Hogere (klant)tevredenheid
Check Beter en realtime inzicht (data)
Check Meer met dezelfde mensen
Check Meer waarde, meer omzet

Open Source RPA

Check Geen licentie kosten
Check Snelle implementatie
Check Lage opstartkosten
Check ROI binnen 3-6 maanden
Check Geen leveranciers lock-in

Bots as a Service

Check RPA Expert centrum
Check Onderhoudsvrij
Check Support tot 24/7
Check Hoge bot uptime
Check Intuïtieve en krachtige RPA

Waarom RPA?

Verlaag kosten, verhoog de efficiëntie en stel uw medewerkers in staat zich te concentreren op creatiever, zinvoller en meer waarde toevoegend werk. Met de inzet van RPA stroomlijnt u uw processen en behaald u meer resultaat op belangrijke KPI’s. Daarnaast biedt RPA nieuwe data en inzichten door de digitalisering van processen. RPA is een belangrijk onderdeel in de weg naar digitale transformatie.

Demo? Klik hier

Rapid deployment

Wat is RPA?

RPA is laagdrempelig technologie voor het creëren van een Digital Workforce, bestaande uit krachtige automatiseringssoftware voor bedrijfsprocessen die elk bedrijfsproces kunnen uitvoeren. Continu! Onze Bots fungeren zo als intelligente ‘digital medewerkers’ om specifieke taken na te bootsen, te handelen en acteren zoals mensen de taak zouden uitvoeren via hun beeldscherm en ‘user interface’.

RPA developer

RPA, drie letters die de wereld blijven veranderen.

De afgelopen jaren heeft RPA een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Hiermee is RPA veiliger, toegankelijker en eenvoudig toepasbaar voor elk type organisatie. Met de inzet van RPA stroomlijnt u uw processen en behaalt u meer resultaat op belangrijke KPI’s. Daarnaast biedt RPA nieuwe inzichten door de digitalisering van processen. RPA is daarmee een belangrijk onderdeel in de weg naar digitale transformatie.

Iedere medewerker verdient een Bot terug

Krachtig in de eenvoud en menselijke imitatie

Onze Bots zijn geen complexe, dure en grote applicaties met langdurige implementatie trajecten. Niet de Boston Dynamics mensachtige robots op een stoel naast je. Onze bots zijn eenvoudige maar krachtige software elementen, die intelligent het menselijk handelen nabootsen, precies zoals zij ook de computer besturen. Nou ja, bijna precies. Ze drukken niet letterlijk op het toetsenboard en de muis. Maar imiteren de toets aanslag en muisbeweging en klik. Ze houden daarbij rekening, net zoals een mens, met de bedrijfsregels. Wat doe je bij deze bepaalde situatie en wat bij die? Wat reken je uit? Wat geef je door, aan wie? Welke informatie zet je waar neer? In het volgende scherm of systeem?

50% Potentie

Organisaties laten tot 50% van alle automatiseringskansen onbenut.

100% Inzicht

Bots geven meer inzicht in het proces en leveren waardevolle data.

<12 mnd ROI

Gegarandeerd binnen 12 maanden Return On Investment.

More profit

De handmatige processen beperken al uw bedrijfsresultaten.

Zeg gedag tegen dure, uitvallende traditionele RPA.

Bel ons: +31 (0)85 – 047 08 80


Demo aanvragen? Klik hier


Wij laten graag de mogelijkheden zien met een Demo of Proof of Concept.