Adopt•a•Bot

RPA Developer

Met onze gecertificeerde RPA developers helpen wij verschillende organisaties met allerlei RPA uitdagingen. Zoals procesdefinitie, procesoptimalisatie en automatisatie, RPA ontwikkeling, testen en implementatie, maar ook onderhoud en optimalisatie van bestaande RPA automatiseringsprojecten. Wij werken planmatig, pragmatisch en efficiënt aan uw succesvolle RPA strategie.

Veelgestelde vragen
×
Haal de Robot uit de mens

Adopt•a•Bot is uw RPA partner in succesvolle automatisering

Samen met onze ervaren RPA developers stellen we met u de juiste doelen vast voor uw RPA automatiseringswensen en mogelijkheden binnen uw organisatie. Met onze RPA development programma, gebaseerd op best practices en intelligente automatisering, bent u zeker van succes.

Voorbeeld van business case

Uitdaging

Repeterende taken met een hoog volume worden nog steeds uitgevoerd door uw medewerkers, waardoor maar beperkte capaciteit beschikbaar is voor meer winstgevende taken.

Oplossing

Adopt•a•Bot geeft de afdeling, medewerkers en werkprocessen een boost door onze software bots de repetitieve taken te laten automatiseren. Elke minuut, uur, dag en week, continu en foutloos.

Impact

Meer betrokkenheid, omdat uw medewerkers zich nu kunnen richten op meer waarde toevoegend werk. Resultaat is lagere kosten, hogere marges en foutloze processen en daardoor een hogere klant- en medewerkerstevredenheid.

Ongekende mogelijkheden tegen een fractie van de kosten

Het Open Source RPA platform stelt onze ontwikkelaars in staat om alle automatiseringen en oplossingen te bouwen die uw organisatie nodig heeft. Met de open omgeving hebben we toegang tot een uitgebreide ‘gereedschapskist’ met diverse tools, duizenden code libraries, artifical intelligence, machine learning en uitgebreide documentatie. Dit maakt onze ontwikkeling snelheid razendsnel en efficiënter dan ooit.

Open source RPA

 

Altijd een positieve business case binnen 12 maanden

Ons uitgangspunt is altijd een positieve business case met een Return On Investment(ROI) binnen 12 maanden. Dit begint met een goede governance structuur om de verandering en adoptie te borgen. Een goed fundament zorgt voor effectieve schaalbaarheid van toekomstige automatiseringslagen.
De business case bepalen we aan de hand van een gap-analyse. Waar staat de organisatie? Welke processen komen in aanmerking en wat is de ideale gewenste situatie voor de toekomst en wat zijn de blokkades. Eventueel kunnen we met behulp van ‘proces mining’ knelpunten in het huidige proces en uitvoering vaststellen.

Door proces data en handelingen automatisch te verzamelen en te analyseren wordt snel zichtbaar wat er binnen het proces allemaal gebeurt. Zo kunnen we onze plannen baseren op feiten in plaats van inzichten en schattingen. Op basis van deze analyse maken we de business case inzichtelijk en valideren we de Return on Investment(ROI). Vervolgens bepalen we de roadmap met ons praktijk ontwikkelde werkwijze. Daarin bepalen we de aanpak, de ontwikkeling en implementatie van de Bots, maar ook de adoptie strategie en het onderhoudsplan daarna.

Ons RPA programma bevat alle belangrijke elementen en biedt structuur en sturing voor een snelle resultaatgerichte, kwalitatieve maar vooral succesvolle automatiseringsstrategie. Van visie tot adoptie en sturing tot het selecteren van de juiste RPA technologie en definiëren van de benodigde rollen en verantwoordelijkheden om RPA te ondersteunen binnen uw organisatie.

Bots as a Service

Adopt•a•Bot: Een Bot voor ieder type proces

Virtueel assistent

Virtueel assistenten ondersteunen medewerkers direct tijdens het werkproces via een eigen interface. Ze voeren automatiseringstaken op commando uit en activeren indien nodig andere software bots.

RPA+AI powered chatbot

Chatbots zijn de bots van de frontline. Zo bent u altijd online bereikbaar. Maar ze worden ook ingezet om medewerkers te ondersteunen tijdens het onboardingsproces of ter ondersteuning van de afdelingen HR of IT.

Software Bots

Deze Software Bots vormen de backbone van de digitale workforce. Proces bots voeren zelfstandig hun taken uit. Diverse bots zijn zo in staat om een complex proces te orkestreren. Volledig inzichtelijk met rapportages en controls.

Demo aanvragen?

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

50% Potentie

Organisaties laten tot 50% van alle automatiseringskansen onbenut.

100% Inzicht

Bots geven meer inzicht in het proces en leveren waardevolle data.

<12 mnd ROI

Gegarandeerd binnen 12 maanden Return On Investment.

More profit

De handmatige processen beperken al uw bedrijfsresultaten.

Zeg gedag tegen dure, uitvallende traditionele RPA.

Bel ons: +31 (0)85 – 047 08 80


Demo aanvragen? Klik hier


Wij laten graag de mogelijkheden zien met een Demo of Proof of Concept.